Ja uzskatāt, ka r2vsk.lv mājas lapā publicētās fotogrāfijas var radīt problēmas ar personas datu apstrādi Regulas kontekstā, informējiet par vajadzību tās izņemt.

„Ar Eiropys tvierīni Latgolā”

08.10.2020. Rēzeknes Latgales vēstniecības GORS zālē notika pasākumu cikla jauniešiem „Ar Eiropys tvierīni Latgolā” otrais pasākums “Jauniešu līdzdalība un starptautiskā sadarbība”. 21 komandu konkurencē no 9 pašvaldībām uzvaras laurus un 1000 EUR savas idejas īstenošanai ieguva Rugāju vidusskolas un Rēzeknes 2.vidusskolas apvienotā komanda. Mūsu skolu pārstāvēja 10.a klases audzēknes: Sofija Garanča, Jeļena Kaupere, Diāna Vladimirova un Darina Novikova. Pasākuma laikā īpaša uzmanība tika pievērsta starptautiskās sadarbības projektiem un programmām, kas sniedz jauniešiem iespēju piedalīties jauniešu apmaiņas projektos par sev svarīgām tēmām, doties brīvprātīgajā darbā un gūt darba pieredzi, kā arī pārņemt citu valstu organizāciju pieredzi dažādu jomu projektu un aktivitāšu īstenošanā. Pasākumā jaunieši kopā ar viedokļu līderiem un ekspertiem piedalījās diskusijā, ieguva jaunas zināšanas un pilnveidoja prasmes, kā arī izstrādāja un prezentēja savas idejas dzīvē īstenojamām aktivitātēm.
Paldies biedrībai “Dienvidlatgales NVO atbalsta centrs” (DNVOAC) un visiem pasākuma organizatoriem par iespēju piedalīties un izglītoties! Liels paldies mūsu karjeras konsultantei Aljonai Pavlovai par atbalstu!