Ja uzskatāt, ka r2vsk.lv mājas lapā publicētās fotogrāfijas var radīt problēmas ar personas datu apstrādi Regulas kontekstā, informējiet par vajadzību tās izņemt.

LATGALES KULTŪRVĒSTURES MUZEJS Atbrīvošanas aleja 102, Rēzeknē, LV-4600 Tel.64622464; e-pasts: muzejs@rezekne.lv

LKM uzsāk pavasara sezonu ar izstādi “Īespēja”

 22. februārī plkst. 15.00 Latgales Kultūrvēstures muzejs aicina uz Rēzeknes Mākslas un dizaina vidusskolas Mākslas skolas audzēkņu darbu izstādi “Iespēja” atklāšanu!

     Nesteidzīgiem, bet pārliecinošiem soļiem tuvojas pavasaris. Latgales Kultūrvēstures muzejā ir brīnišķīga tradīcija katru gadu pavasari sākt ar bērnu mākslas skolas audzēkņu darbu izstādi. Šogad profesionālās ievirzes mākslas izglītības programmu audzēkņu Valsts konkursa tēma ir saistīta ar vēstījuma nodošanu skatītājam. Līdz ar straujo informācijas plūsmu mainās mūsu sabiedrības komunikācijas avoti un ceļi, mainās cilvēku uztvere, katram ir jāatrod sava vērtību sistēma, jāizvērtē, kam sekot un kādiem ideāliem noticēt.

     Bērni savos darbos ir apspēlējuši senus sakāmvārdus un parunas, kā arī meklējuši aktuālas tēmas, ar kurām uzrunāt plašāku sabiedrību, tāpēc izstādei tika dots nosaukums – “ Iespēja..”

Izstādē  ir redzamas gan kompozīcijas darbi ar cilvēka figūru noteiktā telpā, gan darbi, kuros parādīta dekoratīva, sapņaina vide. Audzēkņi ir centušies nodot skatītājam savas emocijas, izmēģinājuši dažādus materiālus, spēlējušies ar gaismu un apliecinājuši savas prasmes.

      Izstāde “Īespēja” Latgales Kultūrvēstures muzejā būs skatāma līdz 2023.gada 1.aprīlim. Esiet laipni gaidīti!

 

Ar cieņu,

Latgales Kultūrvēstures muzeja mārketinga speciāliste

Svetlana Dudarenoka

Talr.:64622464

Mob.talr.: 26047063

E-pasts: svetlana.dudarenoka@rezekne.lv

Instagram Facebook