Ja uzskatāt, ka r2vsk.lv mājas lapā publicētās fotogrāfijas var radīt problēmas ar personas datu apstrādi Regulas kontekstā, informējiet par vajadzību tās izņemt.

“Karjeras nedēļa”

26.-30. oktobrī “Karjeras nedēļas” materiāli: Plakāti abām tiešraides diskusijām

 – vecākiem 27.10. plkst.19.00  (sk. afiša Plakats_vecaki_27_10)

 – jauniešiem 28.10. plkst.10.00 (sk. afiša Plakats_jaunieši_28_10)

Abas diskusijas notiks  @TavaiKarjerai Facebook kontā. Aicinām sekot @TavaiKarjerai

Vecāku diskusiju @TavaiKarjerai izvietos no rīta 28.10. ar aicinājumu sekot līdzi tiešraidei plkst.19.00.

Jauniešu diskusijai, kurai paziņojumi izvietos 27.10. pēcpusdienā.

Šajā sakarā ir jāreģistrējas Facebook kontā. No Jūsu konta jāpāriet @TavaiKarjerai laika joslā.Attiecīgi noteiktā laikā sāksies tiešraide.Ja gadījumā kaut kas nesanāk un uzreiz nerāda, tad var vēlreiz iziet no konta laika joslas un atiet atpakaļ vai nospiest “Refresh” pogu.

Pēc diskusiju tiešraidēm tās pilnā apmērā varēs noskatīties ierakstā un būs pieejamas VIAA mājas lapā.

Vecākiem paredzētas animācijas, kurās ietvertas biežāk pieļautās kļūdas, vecākiem iesaistoties bērna karjeras jautājumu risināšanā:

Karjeras nedēļa. Klau! Sadzirdi un liec aiz auss! Animācija: Jaunieša saruna ar vecākiem https://www.youtube.com/watch?v=OvBVHWDDIkUKarjeras nedēļa. Klau! Sadzirdi un liec aiz auss! Animācija: Dēls vēlas apgūt profesiju https://www.youtube.com/watch?v=M6VQS1LO2asKarjeras nedēļa. Klau! Sadzirdi un liec aiz auss! Animācija: Vecāki virza meitu medicīnā https://www.youtube.com/watch?v=zzh25VRmgog

Karjeras nedēļas laikā animācijas tiks izmantotas diskusijās, un tām tiks pievienoti video ar ekspertu komentāriem. Pēc diskusijas tiešraides video būs pieejami VIAA mājas lapā.

Karjeras nedēļas 26.-30.10 prezentācijā:

Prez_skola karj_ned_ – kopija